Kelly Dekker

  • 986 Klik(s)

Over Kelly Dekker

Het is enorm frusterend als je hard voor iets hebt gewerkt en het komt er niet uit op het moment dat het er écht om gaat. Ik leer je graag hoe je op belangrijke momenten en onder alle omstandigheden de best mogelijke resultaten boekt én hoe je je leven (nog) fijner inricht. Je bent tenslotte meer dan je prestaties.

ACT (Acceptance and Commitment Training) is het uitgangspunt in mijn trainingen en coaching. ACT is een nieuwe wetenschappelijk bewezen methode in de sport- en prestatiepsychologie die vooral in Amerika en Australië al veel gebruikt wordt, maar in Nederland nog in ontwikkeling is.

Traditionele sportpsychologische interventies focussen zich meestal op het onder controle krijgen van gedachten en gevoelens. Maar wanneer 't er écht om gaat, zie ik vaak dat dit niet lukt. Bovendien zorgen de traditionele interventies lang niet altijd voor prestatieverbeteringen.

Ik gebruik acceptatie, mindfulness en strategieën voor gedragsverandering, zodat je psychologisch flexibeler wordt en je leert omgaan met de ups en downs in je carrière. Inmiddels heb ik met honderden high performers (sporters, coaches, performers en artiesten, politieagenten etc.) gewerkt en heb ik gezien dat het niet uitmaakt uit welke domein je komt: Als je ergens vol voor gaat gaat, krijg je automatisch te maken met twijfels, verwachtingen, succes en tegenslag. Ik leer je graag hoe gebeurtenissen en ervaringen minder impact hebben op jou en je prestatie en hoe je psychologisch flexibeler wordt, zodat je beter kunt omgaan met de ups en down in je carrière en leven.

De coaching en trainingen bij de HPA zijn o.a. voor (top)sporters, coaches, sportpsychologen, fysiotherapeuten en andere begeleiders rondom sporters.

Afspraken vinden plaats in Amsterdam. Woon je verder weg of woon je in het buitenland, dan kunnen we elkaar spreken via Skype/Facetime.

Wil je kennismaken, een afspraak of meer info? Neem dan gerust contact op.
kelly@highperformance.amsterdam--06-24 20 59 51

Wil je eerst wat meer lezen over mijn werkwijze? Hier vind je een link naar mijn column op Sportknowhow XL over ACT in de sportpsychologie: https://bit.ly/2ILyCDO

Prijzen/ onderscheidingen

  • Frank Bakker Award  (07/10/2017)

    De Frank Bakker Award wordt door de Vereniging voor Sportpsychologie in Nederland (VSPN®) uitgereikt aan iemand die een bijzondere/uitmuntende bijdrage heeft geleverd aan de sportpsychologie in Nederland.

0  Beoordeling(en)

Laat een beoordeling achter

Eerst inloggen aub om te beoordelen
Consult Vraag & Antwoord

Ontvang antwoorden op al je vragen

Vraag stellen

Vragen

Nog geen vraag beantwoord