Suzanne Witjes

Stay active!
 • 1589 Klik(s)

Over Suzanne Witjes

Ambitieus, innovatief en breed georiënteerd. Hecht veel waarde aan het werken in een gemotiveerd en multidisciplinair team, dat kwalitatief goede en persoonlijke patiëntenzorg ‘op maat’ wil leveren. Ik ben dan ook graag bereikbaar voor overige betrokken zorgprofessionals rondom mijn patienten! (s.witjes@icone.nl en via Siilo)

Sinds april 2018 werkzaam bij ICONE, kliniek voor Orthopedie en Sportletsel in Schijndel. Subspecialisaties: kniechirurgie, sportorthopedie en schouderscopie.

Naast mijn klinische werk ben ik momenteel mijn promotieonderzoek aan het afronden, dat ik sinds 2014 uitvoer binnen het Amphiaziekenhuis, Breda, en AMC, Amsterdam, met als titel: ‘Improving activities and satisfaction of younger patients after knee arthroplasty and osteotomy - a patient tailored approach’. De verdediging van mijn proefschrift zal plaatsvinden op 21 december a.s. in Amsterdam. Wees welkom!

Al tijdens mijn opleiding tot orthopedisch chirurg ontwikkelde ik als bestuurslid van medisch specialisten in opleiding, in een multidisciplinaire werkgroep, een visie over de gezondheidszorg van de toekomst in Nederland. (www.wz2025.nl). Naast mijn klinische en wetenschappelijke werk ben ik ook een actieve deelnemer in de 1,5 lijns zorg, o.a. dmv Teleorthopedie, een platform voor huisartsen, als onderdeel van ons 'Virtuele Ziekenhuis' in opbouw: "No bricks but bites"!

Work hard & be nice!

Aandachtsgebied

 • Knie
 • Schouder

Opleiding

 • Geneeskunde  (sep, 1999 - dec, 2005)

  Radboud Universiteit, Nijmegen

 • Orthopedisch chirurg  (jan, 2009 - okt, 2014)

  AMC

  Differentiatie knie, schouder en traumatologie, Amphia ziekenhuis, Breda

 • Orthopaedic Sport Medicine  (jul, 2015 - jun, 2016)

  Fowler Kennedy Sport Medicine Clinic

  Academisch Sportorthopedie Fellowship (Western University) in London Ontario, Canada

Prijzen/ onderscheidingen

 • ISAKOS John J Joyce Award, 2nd place  (08/06/2017)

  Gewonnen met mijn Canadese onderzoek over terugkeer naar sport na een osteotomie rondom de knie: https://jisakos.bmj.com/content/3/4/213?ijkey=lIncUCIjBbRpJ4e&keytype=ref

0  Beoordeling(en)

Laat een beoordeling achter

Eerst inloggen aub om te beoordelen
Consult Vraag & Antwoord

Ontvang antwoorden op al je vragen

Vraag stellen

Vragen

Nog geen vraag beantwoord