Bertram The

  • 964 Klik(s)

Over Bertram The

Elleboog- en hand/polsspecialist van de 'bovenste extremiteits-chirurgie' groep van het Amphia ziekenhuis in Breda. EBHS/FESSH-geaccrediteerd handchirurg (best contender award 2018). Spreker op diverse nationale en internationale symposia en cursussen, en betrokken bij diverse nationale en internationale onderzoeksprojecten op het gebied van bovenste extremiteits-chirurgie.

Na zijn specialisatie tot orthopedisch chirurg in het UMCG en in de Isala Klinieken in Zwolle heeft Bertram The zich in het buitenland verder bekwaamd in zijn interessiegebieden. Eerst in Perth (Australie) als fellow shoulder, elbow, wrist/hand surgery, en later als fellow hand & elbow surgery in het universiteitsziekenhuis te Leuven (Belgie).
Hij is tevens gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is registreerd klinisch epidemioloog, getraind aan het Netherlands Institute for Health Sciences (NIHES).

Sinds 2014 is hij gevestigd als orthopedisch chirurg in het Amphia ziekenhuis waar hij samen met prof. dr. D. Eygendaal, dr. A. Beumer, drs. M.P.J. vd Borne en drs. R. Boer de bovenste extremiteits unit van de orthopedie vormt.

0  Beoordeling(en)

Laat een beoordeling achter

Eerst inloggen aub om te beoordelen
Consult Vraag & Antwoord

Ontvang antwoorden op al je vragen

Vraag stellen

Vragen

Nog geen vraag beantwoord